7 Sfaturi de top in alegerea unei sali de nunti

Poate ca tocmai te-ai logodit si abia astepti sa faci rezervarea pentru locatia nuntii, dar stii cu adevarat ceea ce cauti? Inainte de a te grabi sa verifici fiecare sala de nunta pe o raza de 30 de km, iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa faci cea mai bune alegere:

 1. Comunicarea este cheia
  Discuta cu jumatatea ta despre genul de nunta care ti-ar placea, si fii pregatita pentru un compromis daca aveti idei diferite; asta poate ajuta sa evitati dezacordurile mai tarziu! Cauti un local de vara select si relaxant, o cabana de nunta moderna, sau o resedinta de tara eleganta si ceremoniala?
 2. Ceremonie civila sau nunta la biserica?
  Locul de ceremonie pe care ti-l doresti va influenta zona in care trebuie sa cauti o sala de nunti si evenimente – asta deoarece deoarece receptia nuntii ar fi ideal sa se afle la 20-25 de minute distanta de biserica.
 3. Decide bugetul
  Elaborarea din timp a unui buget te va ajuta sa scurtezi potentiala lista cu candidati. Masa si bauturile pentru nunta de obicei ocupa o portie uriasa din bugetul tau, deci aminteste-ti sa le incluzi in calcule.
 4. Ce e mai bine pentru invitati?
  Nu uita de oaspetii care calatoresc in vederea nuntii. Daca vrei sa eviti costuri mari la taxiuri si facturile de hotel pentru ei, sau la inchirierea de microbuze pentru tine, cauta un local de nunta in apropierea zonei in care locuiesc majoritatea oaspetilor.
 5. Numarul invitatilor la nunta
  Fa-ti o idee preliminara despre numarul invitatilor inainte de a incepe sa cauti o locatie pentru nunta, sau fii pregatita sa modifici lista de oaspeti. Asta poate evita dezamagirea de a vizita un local frumos, doar pentru a afla ca este prea mare/mic pentru nunta ta, recomanda www.salinunta.net.
 6. Data nuntii tale
  Daca te-ai decis asupra datei pentru nunta si este batuta in cuie, verifica disponibilitatea acestei date inainte de a vizita. Daca esti flexibila in legatura cu ziua din saptamana, luna, anotimpul sau chiar anul nuntii tale, vei avea o arie de selectie mult mai larga pentru localuri.
 7. Cere sfatul expertului
  Portalurile de nunta online precum acest catalog sunt foarte utile deoarece ofera detalii la scara larga in ceea ce priveste localurile de nunta la indemana ta. Daca doresti asistenta in cautarea unui local, un serviciu de cautare receptii pentru nunta te poate ajuta; spune-le cerintele tale si ei vor cauta un local care se potriveste in lista de locatii pentru nunta pe care o au – multe dintre ele fiind private. Organizatorii de nunti te pot ajuta de asemenea sa alegi o sala de nunti, ei avand experienta nuntilor in diferite locuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *