Daca frigiderul Dvs face unul din aceste lucruri, probabil e pe cale sa se strice

Se acumuleaza gheata in congelator

Congelatorul Dvs arata ca suprafata Antarcticii? Daca se acumuleaza gheata in interiorul congelatorului, poate fi din cauza ca frigiderul are dificultati in controlul temperaturii.

Vestea buna este ca aceasta problema nu este o urgenta care trebuie remediata cat mai curand posibil. Va puteti acorda cateva zile pentru a manca alimentele din congelator.

Puteti face acest lucru prin oprirea frigiderului si mentinerea usii congelatorului deschisa. Asigurati-va ca tineti usa frigiderului inchisa pentru a preveni stricarea alimentelor. Apoi, puteti topi gheata sufland pe ea cu un uscator de par, sau punand inauntru o oala plina cu apa clocotita.

Odata ce gheata s-a topit, porniti din nou frigiderul si cautati semne de acumulare de gheata in urmatoarele zile. Daca observati ca gheata incepe sa se formeze din nou, este timpul sa sunati la un profesionist de reparatii precum cei de pe reparatiifrigidere.net.

Motorul este fierbinte

Este normal ca motorul frigiderului sa se simta putin cald. Cu toate acestea, nu ar trebui sa se simta fierbinte.

Daca puneti mana in spatele frigiderului si simtiti o caldura excesiva, nu ezitati sa apelati la o companie de reparatii de frigidere. Chiar daca frigiderul Dvs pare sa-si mentina temperatura, un motor fierbinte este un semn ca functioneaza in plus. Aceasta inseamna ca ar putea fi aproape de defectare, si probabil ca veti suporta facturi mai mari la energie intre timp.

Este foarte zgomotos

Frigiderul Dvs ar trebui sa emita intotdeauna un bazait foarte usor. Cand temperatura creste mai sus decat nivelul setat, motorul si compresorul frigiderului ar trebui sa porneasca si sa emita un sunet putin mai puternic.

Cu toate acestea, daca observati ca frigiderul dvs. porneste si se opreste constant, sau daca zumzetul continuu devine suficient de puternic pentru a fi observat, frigiderul s-ar putea sa fie stricat. Alte sunete la care trebuie sa fiti atenti includ clicuri, bazait si suierat. Exista o multitudine de motive pentru care frigiderul Dvs ar putea face zgomot, asa ca e indicat sa fie verificat de catre un profesionist de reparare frigidere in Ploiesti.

Gasiti apa pe podeaua bucatariei

V-ati hotarat sa mutati in sfarsit frigiderul si sa curatati sub el? Daca observati apa pe podea, asigurati-va ca sunati imediat o companie de reparatii de frigidere. Un alt semn ca frigiderul Dvs are scurgeri este acumularea de gheata pe pereti sau pe spatele frigiderului.

Atat gheata de pe pereti, cat si apa de pe podea pot duce la daune, asa ca remediati aceasta problema imediat. Multe scurgeri nu sunt suficient de mari pentru a se aduna pe podea din fata frigiderului, facandu-le sa treaca neobservate. Pentru a preveni acest lucru, luati in considerare sa mutati frigiderul o data sau de doua ori pe an pentru a curata sub el, si pentru a verifica eventualele scurgeri.

Concluzia este…

Nu ignorati un frigider zgomotos sau un congelator care este acoperit cu gheata. In schimb, urmati ghidul de mai sus pentru a descoperi semnele ca frigiderul dvs. este stricat, si ca este momentul sa apelati la profesionisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *