Cum sa alegeti lumanari de nunta perfecte

Va casatoriti ? Ce stiti despre alegerea lumanarilor de nunta perfecte ? Lumanarile au facut parte din traditia de nunta din cele mai vechi timpuri. In nuntile traditionale, mireasa si mirele aprind lumanari pentru a afisa sentimentul de unitate si unicitatea lor. Aceasta este, de obicei, o lumanare principala foarte speciala, care reprezinta dragostea si casatoria lor ca un stalp de lumina si putere. Aceasta lumanare este de asemenea, de obicei de culoare alba, deoarece simbolizeaza puritatea iubirii si a unirii lor. Deci, daca va ghidati dupa simbolismul lucrurilor, atunci ar trebui sa imprumutati cu siguranta din traditiile din trecut si acestea sa va ghideze cu privire la tipul de lumanari pe care sa le alegeti.

Nu exista nici o indoiala insa, ca lumanarile au fost folosite la nunti din cele mai vechi timpuri din cauza faptului ca ele sunt foarte romantice. Ele adauga un sentiment de romantism in aer si sunt, de asemenea, foarte frumoase de privit. Pentru cuplurile care doresc sa aiba o nunta ecologica si nu doresc sa se bazeze atat de mult pe lumina electrica, pot folosi lumanarile ca substitut al luminii la ceremonie.

Deci, cum alegi de fapt lumanari de nunta perfecte pentru o zi atat de importanta? In continuare sunt cateva aspecte care v-ar putea ajuta foarte mult.

  •  Schema de culori. In primul rand, uitati-va la schema d-voastra de culori. Daca lumanarile de la nunta d-voastra nu sunt simbolice, ele nu trebuie sa fie de orice culoare specifica. Priviti nuantele din jurul d-voastra pentru a va imagina cum ar arata lumanarile dvs. Daca culorile d-voastre sunt alb si negru, puteti infrumuseta localul cu unele lumanari frumoase aurii sau argintii. Decoratiunile sunt folosite pentru a crea un aspect vizual placut.
  • Tipul de lumanari. Ce tip de lumanari doriti sa aveti la nunta d-voastra? Acest lucru va influenta tipul de lumanari pe care le veti alege, daca va ganditi la un un look retro, puteti alege dintr-o multime de lumanari creion. Daca vreti ceva mai creativ, puneti niste lumanari plutitoare in niste boluri de apa pentru un aspect mai frumos. Daca doriți ca acestea sa faca parte din partile centrale de masa, atunci cel mai bun lucru de facut este sa va asigurati ca acestea sunt lumanari pilon, care pot sta pe cont propriu, ca parte a decorului.
  • Parfumate sau nu. Doriti ca ambientul sa aiba un miros placut? Atunci poate ar trebui sa alegeti lumanari parfumate. Puteti alege un parfum pe care il iubiti amandoi si care are o semnificatie speciala pentru voi, pentru a face ziua mai personala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *