Cateva motive pentru care sa alegi mobila la mana a doua

Numarul magazinelor de mobila la mana a doua a crescut in mod semnificativ in ultimii ani. Obiectele de mobilier sunt aduse cu precadere din strainatate, dar nu numai.

Acestea se potrivesc foarte bine atat pentru cei care vor sa economiseasca bani cand achizitioneaza mobilier, dar si pentru cei care cauta obiecte unicate. Practic, vei gasi orice iti doresti, fie ca vorbim de canapale, scaune, mobilier de bucatarie, fotolii, dulapuri sau altele.

In multe situatii mobilierul arata ca nou sau este nefolosit si vine impreuna cu un certificat de calitate si dezinfectie. Exista un numar mare de persoane care opteaza pentru aceasta varianta, dorind mobilier din lemn masiv. Piesele noi comercializate sunt din materiale de calitate mult mai slaba.

Un alt aspect important este designul, acesta fiind unul mult mai atractiv si mai elegant decat a pieselor vandute in Romania. Cele mai multe importuri sunt realizate din Germania, unde persoanele isi schimba des locuinta si nu obisnuiesc sa mute mobilierul, informeaza website-ul de profil Mobila-second-hand.ro.

Majoritatea obiectelor de mobilier sunt destinate locuintelor personale, dar exista unele care se potrivesc perfect si intr-o cladire de birouri sau intr-un restaurant. Astfel, ai ocazia sa schimbi aspectul estetic al locuintei intr-un mod elegant.

Daca te incadrezi in categoria celor pasionati de design interior, cu siguranta vei vrea sa cauti mobilier vintage sau rustic, ceva care sa iti reflecta personalitatea. Mai mult de atat, orice mobilier la mana a doua poate fi personalizat cu usurinta.

Un prim pas pe care trebuie sa il faci inainte de a achizitiona obiectele de mobilier este sa determini spatiul pe care il ai la dispozitie. In plus, este indicat sa nu cumperi prea multe astfel de piese, pentru a nu incarca locuinta.

In cele mai multe cazuri, magazinele de mobila second-hand te vor ajuta si cu transportul mobilierului si cu montarea acestuia. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji pentru acest aspect.
Avand in vedere ca cele mai multe piese se importa din vestul Europei, calitatea acestora si starea in care se afla este incontestabila. In plus, ai ocazia sa gasesti modele de epoca, clasice, uneori chiar si piese unicat.

Nu in ultimul rand, pretul este un aspect foarte important de avut in vedere cand vizitezi un magazin sau depozit de mobila la mana a doua Bistrita. De multe ori vei plati chiar si cu 50% mai putin decat in cazul mobilierului nou.
Mobila este un element esential atunci cand amenajezi o locuinta. Este foarte important ca toate piesele sa se potriveasca intre ele si sa ofere un aspect estetic placut. Mai mult de atat, atunci cand bugetul nu este unul foarte mare, cu siguranta trebuie sa acorzi atentie si mobilierului second-hand.

Acestea fiind spuse, probabil ca vei fi mult mai castigat atunci cand cumperi astfel de piese de mobilier. Vei reusi sa oferi un aspect unic locuintei tale si nici nu iti vei depasi bugetul sau nu vei ajunge in situatia in care sa iei credit pentru aceasta operatiune.

Trebuie sa acorzi destul de multa rabdare acestui proces si sa ralizezi multe cautari. Majoritatea magazinelor de acest tip aduc mobila noua in fiecare saptamana, asa incat niciodata nu stii cand vei gasi ceva deosebit.

Acestea fiind spuse, de fiecare data cand vrei sa cumperi mobilier la un pret decent, dar sa ai parte de un nivel de calitate ridicat, trebuie sa optezi pentru mobila la mana a doua de import. Nivelul de calitate al acestora este unul ridicat, iar starea in care se afla este excelenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *